Återanvändbara kapslar SEALPOD för Nespresso ® - 10 st

1 415,00 kr
Exkl moms: 1 132,00 kr
I lager
leverans på 19.7. (leveransalternativ)

1 415,00 kr
Exkl moms: 1 132,00 kr
-
+
SEALPOD
Övergripande recension: 5 (100%)

4 recensioner      Skriv en recension

Tillverkare: SEALPOD

återanvändbara Nespresso kapslar

Förbered dina egna kapslar av högsta kvalitet för Nespresso ® kaffebryggare av ekologiskt rena material med detta 10-st SEALPOD set. När du använder detta kit förbereder du 10 kapslar .

Setet innehåller tankstation för kapslar, 10x påfyllningsbar kapsel gjord av rostfritt stål . Denna kapsel är inte begränsad av dess användningsområden och har ingen negativ inverkan på kaffets smak.

Till kapseln ska aluminiumlocken för engångsbruk fästas, inklusive 120 stycken i detta kit. Fler lock köp här . Medföljer även specialsked för att fylla i kapseln och 10x gummilock för att hålla kaffet i kapseln fräscht även under längre tid.

Set : tankstation, 10x rostfri kapsel, 120 st klibbiga aluminiumlock, mått kaffekopp, 10x tätning, 10x gummilock för att hålla kaffet fräscht, manuell. Förpackad i kartong.

Den rostfria stålkroppen tillåter ett högre tryck att nås inuti kapseln, vilket resulterar i en intensiv kaffesmak och en rik crema . Genom att använda detta SEALPOD-kit kommer du att kunna njuta av kaffe av högsta kvalitet , så vi rekommenderar det .

Kapseln är gjord av rostfritt stål och locket är gjord av aluminiumfolie.

Hur man använder en återanvändbar kapsel:

  1. Fyll kapseln till toppen med kaffe, krama försiktigt ut kaffet. Ta bort eventuellt överskott av kaffe från kapseln.
    Ta bort det överflödiga kaffet från kapseln.
  2. Stäng kapseln genom att klistra på locket.
  3. Fortsätt sedan som du brukar med regular-kapseln.
  4. Gjort. Njut av ditt kaffe och spara pengar :-)

Kompatibilitet : Pixie™, Citiz™ och Citiz-Milk™, Concept™, Essenza™ och Essenza Krups™, Gran Maestria™, Inissia™, Latissima™ och Latissima+™, Le Cube™, Maestria™, U™, Umilk™ och andra enheter av Nespresso®-typ.

nespresso kapsel

Hur väljer man rätt kaffe?

Om du köper färdigmalet kaffe, välj typen " Mokka ". Om du ska mala kaffet själv rekommenderar vi att du maler kaffebönorna med en kvarn med keramiska slipskivor , som visas på bilden, för en något större malning än espresso.

Vill du ha en bra kaffekvarn?

Kolla in vår "Mlynko" kaffekvarn med keramiska slipskivor och alternativ för att justera kaffemalningsstorleken.

Förbered kaffe som en Professional barista

Tampern hjälper dig att trycka in kaffet i kapseln. Använd Barista-pennan för att rita vackra ornament på mjölkskummet.

Skummad mjölk till cappuccino

Gör ett utsökt cappuccinoskum med en handhållen mjölkskummare . Köp den här.

Vad sägs om te eller choklad?

Även om det ännu inte är typiskt för Nespresso kaffemaskiner, är det möjligt att göra te eller choklad med klibbiga pappersfilter. Om du vill experimentera med nya drycker kan du köpa pappersfilter .

Bibehålla kaffekvaliteten

Regelbunden rengöring och avkalkning av din kaffebryggare hjälper till att bibehålla kvaliteten på ditt kaffe. Se rengöringssatsen för kapselkaffemaskiner .

Bärbar kaffemaskin kompatibel med Nespresso kapslar

Vill du njuta av en härlig espresso när du är på språng ? Med Wacaco Minipresso NS mekaniska kaffebryggare kan du laga kaffe med Nespresso kapslar (original eller våra kapslar i rostfritt stål) även utan elektricitet. Du hittar kaffebryggaren här.

Varumärken listade på denna webbplats ägs inte av NajTrade sro. Dolce Gusto® och Nespresso® är registrerade varumärken som tillhör Societé des Produits Nestlé SA Tassimo® är ett registrerat varumärke som tillhör Kraft Foods. Produkterna associerade med varumärkena ovan på denna webbplats är inte originalprodukter från ovan nämnda företag.

Skriv en recension

Betyg: