Termometrar

Vattentemperaturen är mycket viktig när man brygger kaffe. En termometer kan användas för många metoder – som espresso, pour-over, filterkaffe, Aeropress och French Press. Rätt vattentemperatur (vanligtvis mellan 90–96 °C) hjälper till att extrahera alla smaker från kaffet.

En termometer är också användbar vid tillredning av mjölkskum . För bästa resultat bör mjölken skummas till en temperatur mellan 55–65 °C. Vid denna temperatur har mjölken bäst sötma, krämighet och konsistens.

Termometrar

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.

Recensioner från våra kunder
Trustpilot reviews
Reviews 38 • Excellent
4.8
more reviews
Flair PRO 2
Auktoriserad säljare
Wacaco, Cafelat, Flair och fler
Specialiserad återförsäljare
support före och efter köp
EU-leverans
leverans till alla EU-länder
Varor i EU-lager
vi skickar från vårt eget lager
Fri frakt inom EU
för beställningar över 150€