SEALPOD Papperslock för Nespresso ® - 100 st

  • SEALPOD Papperslock för Nespresso ® - 100 st
110,00 kr
Exkl moms: 88,00 kr
I lager
leverans på 19.7. (leveransalternativ)
3 eller mer 95,00 kr

110,00 kr
Exkl moms: 88,00 kr
-
+
SEALPOD
Övergripande recension: 5 (100%)

2 recensioner      Skriv en recension

Tillverkare: SEALPOD

Ersättningspappersfilter för att göra te och choklad i Nespresso® kaffebryggare. Idealisk för SEALPOD påfyllningsbara kapseln för Nespresso ® kaffebryggare. Köp den påfyllningsbara kapseln här.

Pappersfilterlock är lämpliga för att göra te och pulverdrycker, för att göra kaffe är det bättre att använda klibbiga aluminiumlock - när du använder dem har kaffet en bättre crema, köp aluminiumlock här .

Dessa klibbiga lock är biologiskt nedbrytbara , vilket innebär att de kan sönderdelas i kompost. Om du letar efter en 100 % ekologisk lösning för att göra kaffe och du inte har något emot mindre crema, kommer denna produkt att överträffa dina förväntningar.

Set : 100 självhäftande papperslock.

Vad är Sealpod?

Med SEALPOD kapslar kan du skapa dina egna högkvalitativa kapslar för Dolce Gusto® kaffemaskiner, gjorda av ekologiskt rena material.

Kaffe gjort med SEALPOD kapslar har en intensiv smak och en rik crema, och rekommenderas starkt av oss.

Varumärken listade på denna webbplats ägs inte av NajTrade sro. Dolce Gusto® och Nespresso® är registrerade varumärken som tillhör Societé des Produits Nestlé SA Tassimo® är ett registrerat varumärke som tillhör Kraft Foods. Produkterna associerade med varumärkena ovan på denna webbplats är inte originalprodukter från ovan nämnda företag.

Skriv en recension

Betyg: