Staresso Pour over coffee kettle | Gooseneck

655,00 kr
Exkl moms: 524,00 kr
I lager
leverans på 19.7. (leveransalternativ)

655,00 kr
Exkl moms: 524,00 kr
-
+
Staresso
Övergripande recension: 0 (0%)

0 recensioner      Skriv en recension

Tillverkare: Staresso

Oavsett om du är en expert på att hälla över kaffebryggaren eller precis har börjat din resa till handbryggning, är Staresso Pour over coffee kettle ett bra komplement till din kaffeutrustning. Dess noggranna design och överlägsna funktionalitet lovar en njutbar och tillfredsställande bryggupplevelse varje gång.

Fördelar med Staresso Häll över kaffekokare

  • Precisionshällpip: Staresso-kokaren levereras med en precisionshällpip som är designad för en jämn och kontrollerad häll. Detta säkerställer en konsekvent bryggning som fångar hela spektrat av kaffesmaker vid varje upphällning.
  • Ergonomiskt handtag: Denna vattenkokare är designad med ett ergonomiskt handtag som ger ett bekvämt och säkert grepp, vilket gör det enkelt och roligt att hälla.
  • Material av högsta kvalitet: Denna vattenkokare är gjord av högkvalitativt rostfritt stål för hållbarhet och en elegant, modern estetik. Den matta finishen ger inte bara en touch av elegans, utan säkerställer också långvarig prestanda.
  • 550 ml kapacitet med vattennivåmärke: Vattenkokarens kapacitet på 550 ml är perfekt för att brygga flera koppar kaffe. Den bekväma vattennivåmarkeringen säkerställer exakta mätningar, vilket gör det enkelt att brygga den perfekta koppen varje gång.
  • Inbyggd termometer : En inbyggd termometer på locket gör att du kan övervaka temperaturen på ditt förvärmda vatten och se till att det håller sig vid den idealiska bryggtemperaturen.
  • Enkel rengöring : Lätt att rengöra tack vare den breda munnen.

Designad för förvärmt vatten. Denna vattenkokare är speciellt utformad för användning med förvärmt vatten. Värm inte vattenkokaren (elektrisk eller på hällen). Termometer och beläggning måste skyddas. Termometerskivan ska inte tvättas. Temperaturområde: 0~100 ℃ (avvikelse 1-2 ℃) 0~212 ℉ (avvikelse 2-4 ℉).

Skriv en recension

Betyg: