Superkop Vit

+ gåva: PremiumLine Nålfördelare (WDT-verktyg)
Gratis frakt
Försäljning
+ Gåva
9 350,00 kr
8 159,00 kr
Exkl moms: 6 527,00 kr
I lager
leverans på 24.7. (leveransalternativ)

9 350,00 kr
8 159,00 kr
Exkl moms: 6 527,00 kr
-
+
Övergripande recension: 0 (0%)

0 recensioner      Skriv en recension

Tillverkare: Superkop

Superkop är en mekanisk, icke-elektrisk kaffemaskin designad för dig som uppskattar kvalitet och traditionella metoder för kaffeberedning. Dess enkla design gör den idealisk för dagligt bruk. Framförallt garanterar den perfekt extraktion.

Kaffebryggaren Superkop har en innovativ och modern design med ett elegant utseende, lämplig för bänk- eller väggmontering. Kaffebryggarens konstruktion kombinerar en robust yttre yta av pulverlackerad aluminium med interna stålkomponenter (portafilter och filter).

Fyll helt enkelt med varmt vatten, tillsätt nymalet kaffe och tryck på spaken. Vattenbehållaren av polykarbonat rymmer upp till 60 ml vatten. Träbasen säkerställer stabilitet på alla bänkskivor. Ett väggfäste gör att du kan montera kaffebryggaren på väggen (väggfäste krävs).

Kaffebryggaren Superkop är designad för lång livslängd och är intelligent konstruerad för att säkerställa att varje komponent utför sin funktion. Alla komponenter är optimerade och kan servas av användaren vid behov . Det är detta som speglar grundarnas vision om en hållbar kaffemaskin med lång livslängd och hållbarhet.

Den använder en 1:40 spakmekanism som utvecklar ökande tryck genom en serie om sex spakar. För att göra en dubbel espresso (eller två koppar enkel espresso) rekommenderar tillverkaren att du använder 18 g malet kaffe, 60 ml vatten uppvärmt till 95°C och en extraktionstid på 25 till 30 sekunder.

Fördelar med kaffemaskinen Superkop:

  • Lätt att använda - du har fullständig kontroll över alla aspekter av bryggprocessen från att mala bönorna till att tillsätta vattnet, så att du kan förbereda ditt kaffe precis som du vill ha det.
  • Kvalitetsmaterial - tillverkade av högkvalitativa material. Designad för att hålla i flera år.
  • Du kan använda den fristående eller väggmonterad.
  • Snygg design tillgänglig i en rad färger.

Tekniska specifikationer:

  • Paketstorlek : 40 x 40 x 21 cm. Vikt: 10 kg.
  • Stativversion : B: 31 cm D: 28 cm H: 47 cm med handtag nedåt | 71 cm med handtag uppåt
  • Väggmonterad version : B: 23cm L: 23cm H: 47cm med handtag nere | 71 cm med handtag uppåt

Ingår: Superkop Kaffebryggare med träställ, vattenkopp och portafilter.

Skriv en recension

Betyg: