Bärbar rocket stove Ecotree - braskamin

415,00 kr
Exkl moms: 332,00 kr
I lager
leverans på 19.7. (leveransalternativ)

415,00 kr
Exkl moms: 332,00 kr
-
+
Övergripande recension: 4.7 (94%)

6 recensioner      Skriv en recension

Tillverkare: ecotree

Den fällbara raketkaminen Ecotree är faktiskt en modifierad flishugg. Fördelen med rocket stove-versionen ligger i skorstensformen, som möjliggör effektivare vedeldning och något bättre tillagning än med Classic-formen.

Dessutom har denna vedhackare även en bred bas för ännu bättre stabilitet och ett brett galler upptill så att du bekvämt kan placera en vanlig tekanna med en diameter på t.ex. 25 cm.

En vedmatare ingår också så att du kan elda längre vedbitar genom att skjuta in dem gradvis. rocket stove är tillverkad av 1,3 mm tjockt rostfritt stål och tål en belastning på upp till 10 kg.

I paketet ingår även ett praktiskt nylonfodral , så att du inte behöver oroa dig för en smutsig ryggsäck när du bär den.

Denna braskamin är mycket effektiv när det kommer till bränsle . Några kvistar räcker för att värma en kopp vatten, ingen stor eld behövs för att värma en enda kopp vatten. Kaminen kan även tändas utanför det avsedda eldområdet (naturligtvis på en obrännbar yta), t.ex. på jobbet, på stranden, på grus, betong och liknande ytor.

Material : rostfritt stål. Vikt : 790g, höjd : 23,6cm, bas : 15x15cm, grill : 18,7x18,7cm, tallriktjocklek : 1,3mm. Bruksanvisning medföljer.

Fördelar med den vedeldade raketkaminen:

  • Hög bränsleeffektivitet tack vare "skorstenseffekten"
  • Bred grill med en maxlast på upp till 10 kg
  • Metallplåttjocklek: 1,3 mm
  • Stabil bas
  • Lätt att bära
  • Skyddsfodral ingår

Ecotree set:


Skriv en recension

Betyg: